HP 50G - Hewlett Packard

 

HP50G fra Hewlett Packard, er til dig der går på naturvidenskab, ingeniørvidenskab eller matematisk linje. HP 50G er en kraftfuld ny grafregner som forsyner dig, med intensiv regnekraft, fleksibilitet og tilslutningsmuligheder.

HP 50G graf lommeregner som indeholder et væld af innovative funktioner, herunder en nem-at-bruge Computer Algebra System (CAS) med tre visningsmuligheder, et udvalg af dataindtastning algoritmer (Algebraic, RPN og Lærebog) og en stor dynamisk skærm med høj kontrast. Derudover indeholder HP50G også 512KB af hukommelse og et SD-kort mulighed for yderligere datalagring og-overførsel. Forbindelsen mellem din PC og lommeregneren, kan ske via et USB-kabel (kabel og software medfølger), og en trådløs forbindelse til andre enheder sker via IrDA-port.

Du kan finde mere information og hente manualen til din Hewlett Packard HP 50G her (PDF dokument).

 

Funktionsliste for HP 50G

  • HP's hurtige grafregner, som kommer med over 2300 indbyggede funktioner
  • Stor dynamisk høj kontrast skærm på 131 x 80 pixels
  • Nem beregning med den indbyggede CAS-program (Computer Algebra System)
  • 2,5 MB hukommelse, med 512 KB af bruger RAM og mulighed for yderlig SD-kort
  • Over 300 indbygget udregninger, grafer og lignings eksempler
HP 50G Hewlett Packard

Andre har sagt...

Anders: Jeg har været ingeniør i 10 år, og besluttede at opgradere min gamle HP48G, at jeg har siden mit studie. Denne regnemaskine er nøjagtig kopi, men med opdaterede tilslutningsmuligheder såsom USB tilslutning, hvilket gør det hele meget lettere - Super fedt!
Katrine: Denne lommeregner er den perfekte følgesvend til studiet. Jeg bruger den næsten dagligt, både til simple såvel som mere advanceret udregninger, grafer eller ligninger. HP50G har et lækkert design, der ligger godt i hånden, og passer til de fleste tasker.
William: Jeg har altid været stor fan af Hewlett Packard's produkter, og dette er ingen undtagelse. Lommeregneren lever op til mine forventninger, har god batterilevetid, beregner dine ting hurtigt samt indbyggede formler.