Lommeregner

TI-89 Titanium - Texas Instruments

TI-89 Titanium er Texas Instruments mest magtfulde grafregner.

 

Den leveres med applikationer, der allerede præinstalleret og har flere og nyere funktioner end TI-89 modellen.

En indbygget USB-port med ledning er inkluderet og TI-89 Titanium leveres med tre gange mere indbygget hukommelse end standard Texas Instruments TI-89.

Uanset kompleksiteten af din udregning, kan TI-89 Titanium hjælpe med det hele. Denne lommeregner er blandt andet anbefalet til de fleste matematiske studier, derudover omfatter TI-89 Titanium også symbolsk manipulation, konstanter og måleenheder og statistik, et numerisk problemløser, en tekst editor, programmerings kapaciteter, borde, en split-screen funktion, variabel styring, og evnen til at linke til andre lommeregnere eller en computer, hvilket giver dig den helt optimale studie lommeregner.

Du kan finde mere information og hente manualen til din TI-89 Titanium lommeregner her (PDF dokument).

Funktionsliste for TI-89 Titanium

TI-89 Titanium

Andre har sagt...

Niklas: "Pretty Print" funktionen gør at man er i stand til rent faktisk at se, hvad den funktion ville se ud hvis du var at skrive på et stykke papir, hvilket gør denne lommeregner alle pengene værd. Også det faktum, at du kan gøre nogle grundlæggende beregninger ganske nemt med TI-89.

Lea: Jeg elsker denne regnemaskine. Når du tager dig tid til at lære sine alle dens funktioner, vil det udføre magi for dig (og dine karakterer). Texas Instruments har generelt ry for at lave kvalitet, hvilket jeg gerne siger god for!

Kristian: Denne regnemaskine er fantastisk til at gøre næsten alt! TI-89 understøtter alt det jeg end har måtte skulle bruge på mit ingeniørstudie. Den eneste klage er der er så mange funktioner, det har taget mig lang tid at finde ud af at bruge alle de beregninger som den tilbyder.